Möt Elin - vår visionär och konceptskapare


Elin är certifierad hathayoga & mediyoga lärare, certifierad organisationskonsult och coach och har arbetat med ledarskap i olika befattningar under större delen av sitt vuxna liv.

Under lång tid har Elin haft en önskan om att hjälpa människor förebygga obalanser i sitt liv. Hon har en holistisk syn på hälsa och på livet i stort och är övertygad om att alla delar samverkar för att du ska må bra i ditt liv; hur du sover, hur du rör på dig, vad du äter, dina relationer, ditt arbete - kort sagt, vad du väljer att fylla ditt liv med.

Elin säger såhär:
Min upplevelse är att många människor lever ett liv i obalans; stressar, sover för lite, stannar för länge i relationer som inte är bra för dem, har problem med magen, värk i kroppen, känner ångest och nedstämdhet och att många tappar kontakten med det som är naturligt i jakt på en perfektion som inte finns.
Att gå med den här typen av påfrestningar länge ökar risken för allvarlig sjukdom så som cancer, hjärt- & kärlsjukdom, högt blodtryck, diabetes och liknande.
Det är mycket idag som kan få oss människor ur balans. Det vill jag och vi på 49daysofhealing ändra på.
Det vi skapat är ett program fyllt av kraftfulla verktyg som kommer att hjälpa dig tillbaka till balans i ditt liv, vilket leder till större självkännedom och läkning på alla plan. 49daysofhealing är vårt bidrag till en värld och en mänsklighet i balans.