Möt Tobias - vår vibecontroller och marknadsexpert


Tobias har jobbat många år som marknadschef i olika bolag och vunnit titeln Sveriges marknadschef, inte bara en, utan tre gånger.
Förutom att han är ett ess inom marknad och försäljning är Tobias en allkonstnär när det kommer till det mesta. 
Han trivs bäst när han får köra enduro djupt in i skogen eller susa ned för en fjälltopp på nyfallet puder en krispig vintermorgon.

Tobias lever efter konceptet ”det kan lika gärna gå bra”, vilket får honom att våga prova nytt och säga ja till livet i stor utsträckning. Vi är rätt säkra på att det var den inställningen som fick honom att säga ja när Elin bad honom testköra det  program hon tagit fram för läkning och balans. Programmet som sen blev 49daysofhealing.

Tobias brinner tillsammans med Elin för att fler människor ska kunna leva sina liv utifrån egna drömmar, i balans och utan begränsningar.

Tobias säger såhär:
Min upplevelse är att de flesta människor inte ens vet om att de lever i obalans. Dagarna går och tiden händer utan någon egentlig styrning från den som borde vara föraren i sitt eget liv.
För mig har 49daysofhealing inneburit en mycket större medvetenhet om mig själv, om mina känslor och mina behov. Jag är definitivt en av dem som rusat på och låtit livet hända mig tidigare.
Idag ser jag istället till att vara den som styr. Jag har drömmar, mål och ett syfte, jag känner förundran varje dag, och stor tacksamhet.
49daysofhealing är ett koncept som fungerar och jag ser fram emot att få dela det med dig!