Shamansk Livcoaching

 


Shamansk livcoaching är coaching ur ett shamanskt perspektiv. En fantastisk möjlighet att leva ditt liv i positiv energi och göra dig av med sådant som hindrar dig från att vara ditt allra bästa jag. 
  • Vi tittar på ditt utgångsläge, vilka mönster som är återkommande i ditt liv, hur din balans i livet ser ut avseende, egen tid, återhämtning, arbete, familj, vänner, träning, hälsa etc.
  • Vi tittar på vad ditt syfte i livet är och vilka drömmar du har som du vill förverkliga. Vi gör övningar som tar dig närmare att leva ett liv där du är i energi och flöde- livskraft.
  • Vi tittar på hur ditt energifält är uppbyggt, om det finns saker, människor, minnen, upplevelser som gör att du läcker energi i din vardag och om det finns tunga energier kopplat till det som jag i så fall hjälper dig att rensa ut och transformera.
Du kommer att få övningar, reflektioner och tankesätt varje gång vi ses för att förändra, läka och skapa balans under resans gång.
Vårt arbete tillsammans avslutas med en förnyelserit där du lämnar bakom dig det du är färdig med i ditt liv och väcker till liv det nya du vill kliva in i. En kraftfull ritual som kommer att transformera dig på djupet.
  • Varje tillfälle är ca 90 min långt.
  • 5 tillfällen kostar i paketpris 10 000kr
  • 10 tillfällen kostar i paketpris 18 000kr
Du kan också boka och betala för ett tillfälle i taget då till en kostnad av 2500kr/tillfälle.

Varmt välkommen med frågor. Shamansk Livscoaching bokas via mejl på elin@yogastudionbromma.se och en individuell tidsplan görs för varje kund utifrån behov och tillgänglighet.