Reiki healingUpplev total avslappning och inre frid med en Reiki-behandling. Vår erfarna terapeuter använder universell energi för att rensa blockeringar, lindra stress och främja din inre balans. Ge dig själv den gåvan av harmoni och välmående med en Reiki-session idag – din kropp och själ förtjänar det!

Om Reiki: 
En Reiki-behandling är en form av alternativ terapi som bygger på principen att en terapeut kanaliserar universell livsenergi genom sina händer till klienten. Det syftar till att främja avslappning, minska stress och främja energibalans i kroppen för att stödja fysisk och emotionell hälsa. Under en session placerar terapeuten sina händer på eller nära klientens kropp i olika positioner för att överföra denna energi. Det betraktas som en holistisk behandling som inte kräver fysisk kontakt eller användning av medicin.

Hos oss blir du medlem automatiskt när du köper något av våra Klippkort eller andra träningskort. Som medlem bokar kan du boka din behandling genom knappen "BOKA" i schemat nedan och du kan även boka alla klasser via appen Wondr (finns för Android och Iphone). 

Är du inte medlem ännu går det bra att boka dig som "GÄST" 

Våra terminskurser, workshops och utbildningar bokas och betalas separat.